Competitie is voor spelers die graag een extra uitdaging op het veld aangaan en bereid zijn om daarvoor meerdere avonden in het jaar vrij te houden. Van zodra je competitie of officiële toernooien speelt, krijg je een ranking (12 tot en met 1). Deze geeft jouw niveau weer, met "12" als beginner en "1" is nationale top.

De vaste competitiedag voor de thuiswedstrijden is zaterdag, maar ook op vrijdag kan er sporadisch eens een competitiematch plaatsvinden. Dit wil echter niet zeggen dat er elke vrijdag en/of zaterdag gespeeld wordt.

Trainingen

Bij Smash for Fun trainen spelers zichzelf door op speeldagen uitdagende matchen te spelen. Er is geen betere manier om je badmintonspel te verfijnen dan tegen betere spelers te spelen. En zo hebben we er een hele reeks in de aanbieding.

Why so serious?

Competitie spelen bevat dan wel het competitieve aspect, maar naar analogie met onze naam, blijft de goede sfeer centraal staan. Logischerwijze geven spelers zich 100% om de overwinning te behalen, maar een verlies laten we niet aan ons hart komen. Competitie is vooral de perfecte manier om bij te leren en te verbeteren. Wij dragen fair play hoog in het vaandel! Een sporadische boze blik op het veld wordt achteraf weggespoeld op de after-badminton, waarbij mede- en tegenstanders samen een pintje drinken en gezellig napraten.

Supporters zijn bij ons ook altijd welkom! Na elke thuiswedstrijd wordt drank en spijs voorzien. Daar mag je als supporter zeker ook mee van genieten! Aanmoedigingsliederen, vlaggen en banners zijn overigens ook toegelaten.

Competitieploegen

Smash for Fun beschikt over zowel heren- als damesploegen en ook voor gemengde competitie kan je bij ons terecht. Meer informatie over onze huidige teams, zoals de spelers, hun klassement, de resultaten en de ranking, vind je op toernooi.nl.

Elk team beschikt over een ploegkapitein die verantwoordelijk is voor het bijeenroepen van zijn manschappen, het maken van de opstelling, het regelen van vervoer, administratie en versnaperingen voor na de wedstrijd… Interesse om een van onze teams te vervoegen? Alles wordt gecoördineerd door onze competitieverantwoordelijke, Glenn Latomme (glenn@smashforfun.be).

 

Lidgeld

Je krijgt bij Smash for fun heel wat voor je lidgeld. Naast de voordelen die de recreanten hebben, zit ook het volgende in dit lidgeld: competitielicentie per speler en per ploeg, extra verzekering, veren shuttles tijdens de wedstrijden, na de wedstrijd een drankje en hapjes en uiteraard: de sfeer van Smash for Fun!

Let op: alleen huidige spelers kunnen zich inschrijven tot competitiespelers. Ben je een recreant en wil je competitie spelen? Super! Laat dit even weten aan Glenn Latomme (glenn@smashforfun.be) en hij bekijkt samen met het bestuur wat we kunnen doen. Spelers die nog nooit in onze club gespeeld hebben, vragen we om eerst als recreant in te schrijven. Bij een nieuw competitieseizoen kunnen we dan bekijken wat mogelijk is.

Voor de actuele prijzen verwijzen we jullie graag door naar onze pagina "lidgelden".